Blog Post Layout

Tucked away on a darling street in Mission Woods, this home gave us heart eyes upon first visit. So much curb appeal. What it was lacking was a kitchen/entertaining area functional for the family of four (with twin toddlers!) who lived in it. Additionally there was a somewhat odd glassed-in pass-through from the kitchen to the main living area.

We lined up the “as-built” plan on the left, with the blue lines showing you this windowed pass through next to the final plan on the right so you can see the transformation.

Left/Before: Glassed-in walkway between kitchen and family room. Right/After: Enclosed addition leading from the new kitchen to the family room (open to the dining room)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation dolore eu feugiat nulla