Go Green or Go Home

This past spring someone reached out to put me in touch with a friend’s daughter looking for an internship. Well, I’d never had an intern before so I didn’t know quite what to think! A short 8 weeks later and I can’t believe she’s already gone. There were dozens of things I’d been pushing to the back burner that I just never seem to get around to. She knocked out a ton, but unfortunately the list continues. And one of the oldest items on the list is to finally share with you all one of our most impressive projects to date. It was completed back in 2019 but never too late to share, right?

hague blue dry bar

A Hague Blue Bar for the Win

Ruth and I were both pumped about this project the minute we learned that our client taught etiquette classes. We knew we’d get the chance to develop a thoughtful plan that was perfectly designed for hosting wonderfully organized and well-appointed parties. And that’s just what happened. We’ll talk more about the entire floorplan overhaul and addition in another blog post. But for now let’s just zoom in on this bar. Not just a bar though. It’s the connection point between their new kitchen, their grand dining room and their well-outfitted backyard.

A “Step” Up in this Mission Hills Master Bathroom

Master bathrooms are a funny thing. Clients either invest a ton in them because see it as a retreat and value how much time they spend there. Or they put a master bathroom remodel at the very bottom of the list because no one but them will ever see/enjoy it. Well these homeowners took the first approach. With two stressful jobs, this was to be an oasis. A gift to themselves as they got ready for work everyday.

Reclaim and Relax

Last year some of our past clients reached out hoping to come up with a solution for a pretty, but not-functional courtyard in their backyard. A family of four, they’d purchased the home from someone whose lifestyle didn’t quite lend itself to wobbly toddlers and tired parents. Not well protected from the sun, and certainly not from the summer’s mosquitoes, however pretty, the courtyard was seemingly full of steps. Everywhere you looked there seemed to be a brick step just begging for a little boy to skin his knee or stub his toe.